mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Napisano 17 Grudzień 2010 Witan Dorwalem taki szyldzik.Rzecz fajna tylko troche ruszona przez rudego...Jak myslicie, czy kwas szczawiowy pomoze ?Czy nie zaszkodzi emalii ?prosze o pomocpozdrowienia
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2010 Napisano 17 Grudzień 2010 Fajny ;) Ale macie korbe na punkcie tego kwasu szczawiowego - wszystko co ma trochę rdzy najlepiej od razu w szczawiowy :)
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Napisano 17 Grudzień 2010 Powiem tak...Tego kwasku mam jeszcze 5kg.W Fosolu nie bede sie bawil.Drucianka to nie najlepszy pomysl chyba, a szczac nie rusza farby i nie zezre resztki metalu.Jak kolega ma lepszy pomysl to prosimy...
zabi Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 Mnie kolego się wydaje że najlepszy efekt dałby właśnie fosol, w szczaw bym tego nie wrzucał, elektroliza, autoliza odpada z wiadomych względów. Spróbuj może jednak tym fosolem.
Swiety82 Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 Szyld jest emaliowany czy posiada powłokę ceramiczną?Ja swój podobny-ceramiczny-wyczyściłem pastą polerską lekkościerną-delikatnie-zebrałem bardzo dużo brudu i ukazała się ładna faktura spękanej ceramiki, fajnie to wygląda.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 00:38 19-12-2010
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.