mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witan Dorwalem taki szyldzik.Rzecz fajna tylko troche ruszona przez rudego...Jak myslicie, czy kwas szczawiowy pomoze ?Czy nie zaszkodzi emalii ?prosze o pomocpozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 2 tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 3 rdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 4 rogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Fajny ;) Ale macie korbe na punkcie tego kwasu szczawiowego - wszystko co ma trochę rdzy najlepiej od razu w szczawiowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 Powiem tak...Tego kwasku mam jeszcze 5kg.W Fosolu nie bede sie bawil.Drucianka to nie najlepszy pomysl chyba, a szczac nie rusza farby i nie zezre resztki metalu.Jak kolega ma lepszy pomysl to prosimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 Nikt nie pomoze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Mnie kolego się wydaje że najlepszy efekt dałby właśnie fosol, w szczaw bym tego nie wrzucał, elektroliza, autoliza odpada z wiadomych względów. Spróbuj może jednak tym fosolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Szyld jest emaliowany czy posiada powłokę ceramiczną?Ja swój podobny-ceramiczny-wyczyściłem pastą polerską lekkościerną-delikatnie-zebrałem bardzo dużo brudu i ukazała się ładna faktura spękanej ceramiki, fajnie to wygląda.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 00:38 19-12-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.