Paweł80 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Witam.Chciałem zapytać czy może coś o tym wiecie, może koledzy leśnicy więcej powiedzą. Mianowicie, przed chwilą zapukał do mnie sąsiad ze słowami Pan jako człowiek lasu na pewno podpisze" chodzi o podpisanie petycji w sprawie referendum o prywatyzacji Lasów Państwowych. Dokładnie treść brzmi : Czy jesteś za zmianą statusu prawnego Lasów Państwowych poprzez włączenie tego podmiotu do sektora finansów publicznych zgodnie z propozycją Ministerstwa Finansów, co w konsekwencji może prowadzić do ich natychmiastowej destrukcji, a w przyszłości prywatyzacji".Czy ktoś może coś więcej powiedzieć mi o co chodzi w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 http://www.odkrywca.pl/bronmy-polskich-lasow-,680446.html#680446 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 A o co może chodzić?A o zlodziejską prywatyzacje.Sprzedali juz 3/4 kraju,wiedziałem juz dawno,ze podniosą ręke na nasze lasy bo przeciez juz mało co jest sprzedawać.Cisną mi się na usta wszelakie obelgi POd adresem wiadomej partii.Tylko moje wychowanie i szacunek do naszego forum nie pozwalają mi ich przytoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.