czeslaw150 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 witam.Wracając ostatnio z zakupów natknąłem się w jednej z uliczek na dwie niemieckie zdaje się ciężarówki..Niestety nie zastałem właściciela..Orientuje się ktoś może co to za sprzęt (czy oryginalny, czy replika ??)Czy jest to jakaś grupa historyczna??Nie ukrywam iż od dawna myślę o przyłączeniu się do jakiejś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeslaw150 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Gdyby ktoś posiadał namiar, no i przybliżył mi co to za pojazdy, byłbym wdzięczny..Z góry dziękuję i czekam na priv/email.pozdrawiam.Czesio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Na drugiej focie to PEUGEOT DK 5. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Tutaj mamy watek dot nr 2 i nazwe stowarzyszenia: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=677014#1134454 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 A Flak 38 jest oryginalny czy ładna kopia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Flak oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Pierwszy to chyba opel blitz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 oj chyba walnąłem to nie Blitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 To jest Mercedes L1500SC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 http://www.pojazdymilitarne.com.pl/Posiadane%20Pojazdy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMPMCzwa Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Zdjęcia zostały zrobione w czasie powrotu z manewrów. Pojazdy są własnością Stowarzyszenia Miłoników Pojazdów Militarnych z Częstochowy - www.pojazdymilitarne.com.pl Czesio zapraszam do odwiedzenia strony i zakładki kontakt. Peugeot D5 już wcześniej pojawił się na tym forum a prace nad jego odbudową trwają cały czas.Flak 38 to oryginał zasilany LPG.Ciężarówka to 3 tonowy Mercedes, obecnie w czasie remontu.Na wiosnę wyjedzie jako L3000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Flak 38 to zdaje się, działko kolegów z Buska Zdroju.Z Flieger Abwehr Gruppe Falke GRH Busko. Fajnie rąbie, już w innych kolorach niż poprzednio prezentuje sie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.