sadzio Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 Witam,przyszedł czas na zmianę wykrywacza chcę kupić coś dobrego i głębokiego na kolorową drobnice typu monetki,guziczki ale od czasu do czasu zapolował bym też na grubszego zwierza,wybór padł na F75 lecz jest jeszcze niewiele droższy jego brat Teknetis T2 Ltd SE -Boost/Cache Mode z funkcją na ukryte głębiej fanty z dodatkową sondą snajperką, F75 LTD wychodzi już ponad mój budżet i jedynie te dwa wymienione wchodzą w gre.J tu zaczyna się dylemat który z nich będzie lepszy na drobnice i głebsze fanty ???
Enders Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 T2 lepszy, dodatkowo z trybem BOOST, ma większy zasięg. F75 to praktycznie to samo (pierwszy był T2), tylko z czystym" statykiem.
samgnus Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Witam! Zaznaczam,że nie wiem,czy się coś w tej kwestii zmieniło,ale T2 miał jedną bardzo wnerwiającą wadę,tj.po każdym wyłączeniu nalożało od nowa wszystko ustawiać...Jeśli jest tak nadal,to warto o tym pamiętać,bo dla mnie swego czasu była to wada dyskryminująca ten sprzęt.Pozdrawiam!
damiani Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Kol. samgnusW tej kwestii nic nie zmieniono - brak pamięci ustawień po wyłączeniu.Za każdym włączeniem trzeba to ustawiać od nowa.
maxim026 Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 T2 ma większy zasięg od F 75 ?? A kolega Enders miał okazje sprawdzić?? mam F 75 i tak sie zastanawiam nad zmianą na coś głębszego . Może F 75 LTD ,ale niektóży twierdżą ze nie opłaci sie zamiana na te wykrywki.MOŻe ktoś z kolegów ma F 75 Ltd i sie wypowie albo tego T2bosta
Enders Napisano 16 Grudzień 2010 Napisano 16 Grudzień 2010 Tak, miałem okazję sprawdzić. W powietrzu wersja BOOST T2 jest tylko nieco głębsza od standardowego F75. Nie wiem jak jest z tym F75 limitowanym...Pozdrawiam!
damiani Napisano 16 Grudzień 2010 Napisano 16 Grudzień 2010 Kol. maxim026Głębsze od F75 to chyba tylko PI będą.Mnie ciekawi ten tryb CL najbardziej na skrytki i zakopki.Może i na większe rzeczy dawałby radę bez pokazywania drobnych śmieci.Niestety na anglojęzycznych forach raczej tego się nie dowiemy z racji że oni wojen nie doświadczyli (oprócz swoich wewnętrznych).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.