Skocz do zawartości

jaki wykrywacz

psioter5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mało jeszcze jest o nim napisane więc go nie wzielem a f5 mimo że miałem możliwość kupić za 1100zł nie kupiłem ponieważ to typowy drobnicowiec a większość osob mowi że proxima jest lepsza, niedługo moją kolekcje dopełni jeszcze jakiś traper lub midas i będę zadowolony, mimo że jest srodek zimy to zaraz po otrzymaniu przesylki idę w las bo ziemia jest piękka jak wata
Napisano
No to stary mogę polecić trapera. Za midasa niepotrzebnie przepłaca się kasę. Dyskryminacja jest do kitu a zasięgi takie same jak traperka. Jak chcesz to mam jednego na sprzedaż. Przy Omedze nie jest mi już potrzebny.
Napisano
dziś wydałem tysia na wykrywke i na razie muszę odsapnąć, mój znajomy za 250 chce mi oddać bardzo mało używanego trapera, widziałem to w akcji i oczy wyszły mi z orbit, woziłem starą niemiecką saperkę kumpel mówi weź lepiej dobry szpadel na szczęście posłuchałem się, orałem jak dzik doły po 1,5m a nawet był jeden 160-170cm!!! szok jak dla mnie sygnał był słaby okazało się że leżała na dnie jakaś płyta 100x80cm z otworami po bokach grubość około 60mm waga jakieś 100-200kg zabraliśmy to a potem zakopywanie dołów :/ booosz na budowie się tak nie na tyrałem ale wykrywka genialna, hełm z 90cm to pikuś.
Napisano
Artykuł z 2008 roku i jest dość zdezaktualizowany.
A o Jablu powiem Ci tak:
http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=jabel&ws=txt&id_forum=all :)
<pozdro
Napisano
koledzy z forum pomagają już mi składać moje PI. Bardzo dziękuje za wszystkie cenne rady i pomoc w zakupie mojej wykrywki. Temat uważam jako zamknięty

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie