Yankess Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 prośba o identyfikacje od czego to jest
HD1940 Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Przełącznik motocyklowy stosowany w pierwszej połowie lat 30-tych w bardzo dużej grupie motocykli, np Zundapp, Ardie, Herkules, DKW i in. Jeśli zależy ci na wskazaniu od którego konkretnie modelu to jest to niemożliwe.
Yankess Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 prośba o identyfikacje od czego to jest
Yankess Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 to jest z jelcza a ten mój ma widoczny uchwyt na kierownice
Yankess Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 nikt nie ma pomysłu od czego to może być przełącznik ? szukałem ale w necie nic nie mogę wyszperać ta ten temat
dzieci3 Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 W Jelczach autobusach tzw.ogórkach" bardzo podobny był przełącznik kierunkowskazów.Ale ten jest widać nieco starszy.Pzdr.
Pytanie
Yankess
prośba o identyfikacje od czego to jest
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.