imperatorvader Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 Witam !Czy istnieje coś takiego jak wykaz wyposażenia narzędzi lub narzędzi specjalnych do ciągnika C7P?Kiedyś dawno temu kupiłem na aledrogo ściągacz z myślą przeróbki do rozbierania silników motocyklowych.Ostatnio zabrałem się za niego , tylko odkryłem na nim oznaczenie C7P dalej numer, bite takim cieniutkim numeratorem (na pewno nie współczesny).Ciekawi mnie czy może pochodzić z wyposażenia ciągnika , lub z warsztatów naprawczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 W zasadzie mowa tu czyba o trzech zestawach narzedzia) Zestaw narzedzi ciagnika (odpowiednik zestawu taborowego wozu o trakcji konnej :)). Ten zestaw w zasadzie powinien byc czescia WT pojazdu, spis znajdowalby sie rowniez w ksiazce wozu. Czy egzemplarze tych dokumentow sie uchowaly trzeba sie spytac znawcow lub CAW. oraz b) albo zestaw narzedzi cignika przyczepy ewakuacyjnej czolgow (mozliwe ze to jest w instrukcji organizowania samochodow warsztatowych BP jesli tak to mam i sprawdze).c) albo zestaw narzedzi ciagnika artyleryjskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trufelhunter Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Witaj,Daj nam szansę - podaj oznaczenie :)Zestawienia części zamiennych są, ale do wczesnych serii. W tym momencie nie pamiętam, czy dotyczą również wyposażenia, ale to jest do sprawdzenia. Podaj oznaczenie, a przez week-end to postaram się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzergrzes2 Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Witaj Możesz podesłac foty na mojego maila?Cz masz może jakieś plany co do niego,u mnie jest sporo częsci do C7P . pozdrawiam panzergrzes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 pozwolę sobie spytać tutaj, bo nie chcę zakładać specjalnie wątku - czy zachowały się jakieś części pozwalające mieć nadzieją na odrestaurowanie w przyszłości C4P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.