jurgenator Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Fragment ktory mam ma 51mm na 46mm.Wyglada mi to pozostałosci krzyża. Czy ktos z szanownych kolegów ma pojecie z jakiego okresu pochodzi? Szczegolnie zastanawiające sa na nim zdobienia: min dłoń, drabina, bicz do biczowania :)(a czegóż innego)pozdrawiam
niechludow Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 na temat zdobień ,o których piszesz, kilkakrotnie dyskutowano na tym forum. Wrzuć odpowiednie hasło do wyszukiwarki i wszystkiego się dowiesz.
jurgenator Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 dziekuje bardzo za odpowiedzi i poszukam w archiwum, pozdrawiam
waldi169 Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 resztę symboli znajdziesz tu na drugim zdjęciuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=658654zdrów
Pytanie
jurgenator
Fragment ktory mam ma 51mm na 46mm.
Wyglada mi to pozostałosci krzyża. Czy ktos z szanownych kolegów ma pojecie z jakiego okresu pochodzi? Szczegolnie zastanawiające sa na nim zdobienia: min dłoń, drabina, bicz do biczowania :)(a czegóż innego)
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.