Skocz do zawartości

Sprzęt dla początkującego

grh21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Na forum zaglądam już od jakiegoś czasu, bardzo interesuję się historią militarną , jaki wykrywacz polecilibyście mi na początek?
Napisano
Witam.Jeżeli kolego interesuje cię ALL-1M to jest na alledrogo,wystawiony przez konstruktora (nowy).Ja kupiłem i jestem bardzo zadowolony,szkoda że sezon się kończy.Pozdrawiam.
Napisano
To kanarek jest punktem odniesienia?
Proponował bym Ci na początek jakiś statyczno-dynamiczny.
Na jablu mógłbyś się zakopać.Wez na początek Proximę.
Pzdr.
Napisano
widzę że jeśli ktoś szuka wykrywki zaraz proponują mu proximę jest początkujący niech coś łatwego w obsłude na początek sobie kupi:)pozdro
Napisano
witam kolego wituś jeżeli PROxima jest trudna w obsłudze dla Ciebie to wybacz, ale to sprzęt godny polecenia dla początkujących poszukiwaczy i jest przede wszystkim skuteczny za tą kasę masz dynamik, statyk co prawda bez dyskryminacji i mixerek więcej na początek nie potrzeba.jak się osłucha z piszczałką to będzie zadowolony i będzie chciał więcej tak jak ja. pozdro.
Napisano
Nie każdy podziela opinie o proxie zdania są podzielone ja np wolę sprzęcik z usa francji jest lebszy i czulszy pewnych fantów nie znajdziesz proximą panie kolego wiem z doświadczenia pozdro;)
Napisano
Na początek poszukaj sobie niedrogiego, używanego sprzętu, który będzie można łatwo odsprzedać. Sprzęty typu hs3, rutus ultra czy solaris ładnie ciągną fanty i można na nich bez kompleksów chodzić latami. Można też wydać na wykrywkę 1500pln i więcej ale jako początkujący nie odczujesz różnicy, chyba, że większą irytację z powodu skomplikowania i ilości dostępnych ustawień.
Są dwie rzeczy niezależne od marki sprzętu, których nie da się przeskoczyć: osłuchanie z własną wykrywką i ilość godzin spędzonych w terenie. I to one decydują ile fantów nakopiesz. Cała reszta jest drugorzędna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie