grh21 Napisano 26 Listopad 2010 Autor Napisano 26 Listopad 2010 WitamNa forum zaglądam już od jakiegoś czasu, bardzo interesuję się historią militarną , jaki wykrywacz polecilibyście mi na początek?
Camiusss Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Teknetics Aplha ...Tanio kosztuje.Mój znajomy dobre fanty kopie nim.Polecam za dobrą ceną dobra wykrywka.Albo All-1 jak znajdziesz.
gral Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Witam.Jeżeli kolego interesuje cię ALL-1M to jest na alledrogo,wystawiony przez konstruktora (nowy).Ja kupiłem i jestem bardzo zadowolony,szkoda że sezon się kończy.Pozdrawiam.
macbaton Napisano 28 Listopad 2010 Napisano 28 Listopad 2010 Proponuję Ci Teknetics Delta 4000 jest łatwy w użyciu, wszystkie funkcje pod kciukiem cenowo przestępny a o niebo lepszy od kanarka.
dzieci3 Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 To kanarek jest punktem odniesienia?Proponował bym Ci na początek jakiś statyczno-dynamiczny.Na jablu mógłbyś się zakopać.Wez na początek Proximę.Pzdr.
małrer Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 widzę że jeśli ktoś szuka wykrywki zaraz proponują mu proximę jest początkujący niech coś łatwego w obsłude na początek sobie kupi:)pozdro
maxim026 Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 a ile kolega ma zł.??? bo tu widze lekka rozbierznośc od 400 do 1400 zł .
plaster180 Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 witam kolego wituś jeżeli PROxima jest trudna w obsłudze dla Ciebie to wybacz, ale to sprzęt godny polecenia dla początkujących poszukiwaczy i jest przede wszystkim skuteczny za tą kasę masz dynamik, statyk co prawda bez dyskryminacji i mixerek więcej na początek nie potrzeba.jak się osłucha z piszczałką to będzie zadowolony i będzie chciał więcej tak jak ja. pozdro.
małrer Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Nie każdy podziela opinie o proxie zdania są podzielone ja np wolę sprzęcik z usa francji jest lebszy i czulszy pewnych fantów nie znajdziesz proximą panie kolego wiem z doświadczenia pozdro;)
Gizeh Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Na początek poszukaj sobie niedrogiego, używanego sprzętu, który będzie można łatwo odsprzedać. Sprzęty typu hs3, rutus ultra czy solaris ładnie ciągną fanty i można na nich bez kompleksów chodzić latami. Można też wydać na wykrywkę 1500pln i więcej ale jako początkujący nie odczujesz różnicy, chyba, że większą irytację z powodu skomplikowania i ilości dostępnych ustawień. Są dwie rzeczy niezależne od marki sprzętu, których nie da się przeskoczyć: osłuchanie z własną wykrywką i ilość godzin spędzonych w terenie. I to one decydują ile fantów nakopiesz. Cała reszta jest drugorzędna.
pawel888 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 HS-3 Smętek. Nic dodać nic ująć. <pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.