tyfus Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 hmmm ... znam temat, nawet niedawno go przerabiałem ;)faktycznie w necie są repro wielkości znaczka lub paczki papierosów - lipa po powiększeniu i ciężko wydrukować reprodukcję.Poza tym, te w necie często mają nadruki, znaki wodne - też lipa ....przyłączam się do prośby Hebdy - jak ktoś ma ... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 przyłączam się do prośby poszukuję skanu plakatu adion pierze sam " Gronowskiegohttp://babaryba.pl/sklep/index.php?p328,plakat-radion-sam-pierze-tadeusz-gronowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Witam. Wstawiam to co mam. Nie jest to super rozdzielczość ale może się komuś przyda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Jeśli ktoś potrzebuje jakiś innych plakatów i odpowiada mu ta rozdzielczość proszę pisać to wstawię inne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 no właśnie takie znalazłem,trochę szperałem po necie:(chodzi mi o bardzo dużą,dobrą rozdzielczosc,by można było wydrukować przynajmniej 40na30cm bez pikseliozy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 dla 300 dpi5400x3750jpeg około 8mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 kopijnik2 masz je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 do broni może i mam...ogólnie piszę - że nie małe muszą być więc raczej - chomiki i rapidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Nie w temacie a nawet OT, ale pewnie docenisz MIDWAY;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Na allegro można za grosze dorwać, gotowe reprinty bardzo wielu plakatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.