saperfts Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 Tak poczytalem wyszukajke i może to dobry pomysł może zły. Są posty nasze o ulubionej muzyce, autach, spotkania ze zwierzakami. To pomyślałem że stworze nowy wątek o kabaretach. Zapraszam wszystkich do podzielenia się zdaniem o ulubionych kabaretach i ich skeczach oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 kabaret neonówka ogólnie wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 Neonówka,ale teraz w Starachowicach będzie Kabaret Moralnego Niepokoju i też się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 No myślę że neonowka będzie wygrywać:) i skecz polacy u bram świętego piotra :D (bogu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 20 Listopad 2010 Autor Share Napisano 20 Listopad 2010 Tak wymyśliłem bo u nas w słupsku dzisiaj neonowka jest akurat:) ale funduszy brak.. I siedzę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 skecze i kabarety to sie zdarzają na Forum ODK .... aż boki zrywać ....czasami - tylko nie wiem, czy ze śmiechu, czy z rozpaczy :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Ja najbardziej lubię kabaret moralnego niepokoju.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Dzisiejsze kabarety są krótko mówiąc - żadne. Ja mogę siedzieć godzinami i na Youtube oglądać stare dokonania Materny, Manna, Szcześniaka i Wasowskiego. Ewentualnie jeżeli ktoś lubi już totalny absurd, to filmy Łyżki Czyli Chilli. Na teraźniejsze kabarety szkoda mi czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Czarek Pazura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil47 Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 kabaret moralnego niepokoju;) takie skecze jak: drzwi", wizyta księdza", wielka gra" i wiele innych. mistrzostwo świata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Mix kabaretowy: Spadkobiercy. Serial ze scenariuszem i historią tworzoną przez wykonawców podczas kręcenia i kontynuowaną w kolejnych odcinkach - pełna improwizacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Najlepszy kabaret to nasi politycy"I nie zartuje,bo tu najlepiej się bawie.Taki śmiech przez łzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.