Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Taka oficjalna-publiczna prośba.Muchomor- ogarnij się.
Boro Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 ...a miałem okazję Chrabiego poznać w Tomaszowie Mazowieckim lat temu kilka"... Prwadę mówiąc, to opinia o nim nie była najlepsza, ale nie maiłem okazji z nim tak na poważnie porozmawiać - teraz zaczynam żałować... :( [*]
armand Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Znałem Hrabiego, rozmawiając z nim miałem wrażenie, że istnieje też drugi świat w którym on egzystuje, świat jego uczciwości, jego porządku prawnego, jego sprawiedliwości. Miałem wrażenie, że jego bezkompromisowe poszukiwanie sprawiedliwości jest utopią. Wszyscy jego koledzy o tym wiedzieli, tylko on tego nie dostrzegał. Spotykałem go na zlotach eksploratorów. Uczestniczył też w imprezach organizowanych kiedyś przez stowarzyszenie Eksploracja Polska Klub. Miał plany utworzenia muzeum w Jeleniu. Zawsze cierpiał na brak kasy. Znał prawo, wojował z nim, i nie potrafił żyć jak każdy z nas. Szkoda, że w pierwszej kolejności odchodzą od nas tak barwne postacie.
Asia1 Napisano 17 Grudzień 2010 Napisano 17 Grudzień 2010 Człowiek wraca i czyta. Odszedł kolejny romantyk i poszukiwacz zabiła go proza życia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.