Skocz do zawartości
  • 0

Polski Bagnet zbr 4

Dragon125

Pytanie

Napisano
Witam,od razu zaznaczam,że jeśli złamałem przepisy,z góry przepraszam. Jestem dosyć początkującym kolekcjonerem ,mam w swojej kolekcji jeśli ktoś kojarzy z forum głównie hełmy;)Chciał bym zrobić sobie prezent,na nadchodzące święta,a bagnetu jeszcze nie mam.Wymarzony jest dla mnie jakiś nasz,polski.Czy cena tego jest współmierna ?
Allezło(1313617970)

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
I co mamy Ci powiedzieć?
nie wiem ile masz w portfelu...
Jak Ci się podoba to bierz kupuj,

Jestem dosyć początkującym kolekcjonerem"
Ale na forum trochę już siedzisz,więc pewnie wiesz do czego służy...
To jest dział identyfikacji(mamy coś zidentyfikować?)
Przejrzyj sobie archiwalne aukcje na allegro i popatrz po ile chodziły,i sam oceń.
Napisano
Chciał bym wiedzieć,czy jest dosyć interesującym fantem,czy nie jest kombinowany(czy sprzedawca nie ukrywa czegoś w opisie),czy jest warty swojej ceny.Jeżeli ktoś mi odpowie na to pytanie,od razu proszę o zamknięcie wątku- zdaje sobie sprawę że nie tu napisałem,ale gdzie powinienem też nie wiem.

Dragon.
Napisano
lepiej już kup jak coś ten : http://allegro.pl/rzadki-zbr-4-bcm-i1313178921.html

Tamten ma za duże wżery na jelcu i na rękojeści ,a niby na ostrzu jest ciągle szlif bojowy . ten bagnet już jest na alledrogo już od ponad 3 tygodni więc nie jest hitem .
Pozdro
Napisano
tego nie widziałem,ale jest bardzo interesujący...tyle,że zostało 7 dni do końca a widać jaka już cena,a ja nie mam tyle kasy żeby wydać powyżej 200zł na niego,jeszcze się uczę ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie