skullmen Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 pochodz z nim z 1000 godzin to pogadamy o spectrze , ale sprzet sie nie liczy tylko miejscówka i wiedza ....
bikemax771 Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Mój kolega chodzi z Spektrą V3 a ja z Tejonem i nie zamienił bym się drażni mnie te buczenie głośników w V3 nie przyjazne do ucha ,a zasięgi takie same,też tą Spektre niedługo wystawi na sprzedaż
Brzęczyszczykiewicz Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 W v3 jest jeden głośnik i można tak ustawić dźwięki jak się chce. A w tejonie możesz sobie ustawić... wykrywacz przy drzewie :)Jeśli kolega nie był w stanie dojść do odpowiedniego przygotowania sobie audio, to rzeczywiście lepiej żeby sprzedał czym prędzej. Dosłownie czym prędzej, bo obecnie używaną V3, po wejściu do sprzedaży uproszczonego modelu VX3, można kupić za 3600zł.
bikemax771 Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 W v3 jest jeden głośnik i można tak ustawić dźwięki jak się chce.ale i tak ma taki buczący głos nieprzyjazny dla ucha ludzkiego a VX3
pampero Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 buczenie jest tylko w programie mixmode można zmienić albo koledze się słuchawki sypnęły
Brzęczyszczykiewicz Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 Nawet w XLT można ustawić uczenie" na dowolną głośność (wliczając całkowite wyłączenie) i na dowolny ton. A co dopiero w V3...Warto dodać, że w odróżnieniu od wielu sprzętów w których jest stałe lub włączalne uczenie", w XLT ten dźwięk daje nie do pogardzenia potężną ilość informacji o celu. Chyba nikt kto może o sobie z czystym sumieniem powiedzieć, że umie posługiwać się skutecznie XLT, nie wyłącza tego uczenia". Chyba tylko tacy dla których wcześniejszym sprzętem był ACE albo Tesoro, i nie wiedzą po co i o co chodzi.
VanWorden Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 Przepraszam, ale przecież cytując klasyka XLT to kiepski sprzęt, nie polecam go" a więc co dopiero Spectra V3:))PozdrawiamVW
bikemax771 Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 Jak można ustawić buczenie w Spectrze V3 albo XLT i tak zawsze będzie buczał mnie osobiście to potwornie drażni
pampero Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 na naprawdę ciekawym i przeszukanym polu jak buczenie się załamuje to jest to co tygrysy lubią najbardziej :))te bez buczka lub z wyciszonym tego nie widzą
bikemax771 Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 następny buczek wystawiony na sprzedaż jest znów takie one najlepsze
pytajnick Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 bikemax771 obiecujemy że nie bedziemy kupować tego i innych wykrywaczy przez Ciebie spotkanych , widzianych i słyszanych!:)
bikemax771 Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 Ja nie piszę żeby ich nie kupować V3 pytanie jest i dialog całkiem inny dlaczego? rynek wtórny taki bogaty V3
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.