Skocz do zawartości

Spectra V3 dlaczego tak bogaty rynek wtórny ?

otrong

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mój kolega chodzi z Spektrą V3 a ja z Tejonem i nie zamienił bym się drażni mnie te buczenie głośników w V3 nie przyjazne do ucha ,a zasięgi takie same,też tą Spektre niedługo wystawi na sprzedaż
Napisano
W v3 jest jeden głośnik i można tak ustawić dźwięki jak się chce. A w tejonie możesz sobie ustawić... wykrywacz przy drzewie :)
Jeśli kolega nie był w stanie dojść do odpowiedniego przygotowania sobie audio, to rzeczywiście lepiej żeby sprzedał czym prędzej. Dosłownie czym prędzej, bo obecnie używaną V3, po wejściu do sprzedaży uproszczonego modelu VX3, można kupić za 3600zł.
Napisano
Nawet w XLT można ustawić uczenie" na dowolną głośność (wliczając całkowite wyłączenie) i na dowolny ton. A co dopiero w V3...
Warto dodać, że w odróżnieniu od wielu sprzętów w których jest stałe lub włączalne uczenie", w XLT ten dźwięk daje nie do pogardzenia potężną ilość informacji o celu. Chyba nikt kto może o sobie z czystym sumieniem powiedzieć, że umie posługiwać się skutecznie XLT, nie wyłącza tego uczenia". Chyba tylko tacy dla których wcześniejszym sprzętem był ACE albo Tesoro, i nie wiedzą po co i o co chodzi.
Napisano
na naprawdę ciekawym i przeszukanym polu jak buczenie się załamuje to jest to co tygrysy lubią najbardziej :))

te bez buczka lub z wyciszonym tego nie widzą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie