Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 Czołem.kilka dzisiejszych rupieci.-od czego zapalnik?-czy to odważnik(taki mały?)-wentyl czy jakiś zaworek?łuska od mausera do porównaniaProsiłbym o pomoc w id.
Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 Czołem.kilka dzisiejszych rupieci.-od czego zapalnik?-czy to odważnik(taki mały?)-wentyl czy jakiś zaworek?łuska od mausera do porównaniaProsiłbym o pomoc w id.
Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 jeszcze cos takiego wyszło,mosięzny gwintowany element,część ze szkiełkiem.także prosiłbym o identyfikacje
Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 taka blaszka,niestety w 2 częściach 500 mKAT IIZŁĄCZ 8"tabliczka znamionowa?
Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 i pudełeczko.prosiłbym szanownych kolegów o wydatowanie.zdrów!H
wojtek1234321 Napisano 30 Październik 2010 Napisano 30 Październik 2010 Końcówka wężyka od pompki do pompowania kół, nakręcana na wentyl.
zainak Napisano 30 Październik 2010 Napisano 30 Październik 2010 cyt.wentyl czy jakiś zaworek?" - końcówka do zakręcania na wentyl, do pompowania
Hebda Napisano 30 Październik 2010 Autor Napisano 30 Październik 2010 dzieci3,mógłbyś jakis link wrzucić z tym mz1935,szukałem,lecz nie znalazłem.dzieki panowie za id zaworka"pokrywka pudełeczka pixin"przedwojenna.cholera,było jeszcze pudełeczko kilkadziesiąt metrów dalej ale nie skojarzyłem i zostało:/trzeba będzie wrócić (fotka z allegro)ktos cos wie na temat pozostałech przedmiotów?H
Pytanie
Hebda
Czołem.
kilka dzisiejszych rupieci.
-od czego zapalnik?
-czy to odważnik(taki mały?)
-wentyl czy jakiś zaworek?
łuska od mausera do porównania
Prosiłbym o pomoc w id.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.