ro-jan Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Wisi u mnie taki obrazek malowany fajną kreską przez jakiegoś marynarza z niemieckiego okrętu.Może ma ktoś pojęcie co to za miny stawiają chłopcy.Obrazek zatytułowany Minenwerfen"Na odwrocie datowanie 1928-1932, co mogło by świadczyć o czteroletniej służbie na jakimś trałowcu.
ro-jan Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Wisi u mnie taki obrazek malowany fajną kreską przez jakiegoś marynarza z niemieckiego okrętu.Może ma ktoś pojęcie co to za miny stawiają chłopcy.Obrazek zatytułowany Minenwerfen"Na odwrocie datowanie 1928-1932, co mogło by świadczyć o czteroletniej służbie na jakimś trałowcu.
8total4 Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Parodia miotania min" tutaj - ręcznie.zapewne pamiątka z służby w Reichsmarine / Kriegsmarine.pozdro.
Pytanie
ro-jan
Wisi u mnie taki obrazek malowany fajną kreską przez jakiegoś marynarza z niemieckiego okrętu.
Może ma ktoś pojęcie co to za miny stawiają chłopcy.
Obrazek zatytułowany Minenwerfen"
Na odwrocie datowanie 1928-1932, co mogło by świadczyć o czteroletniej służbie na jakimś trałowcu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.