dago2 Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Witam.Mam sprawę.Ostatnio zdarzyło mi się sprzedać na all jednemu gnojkowi kopie faszystowskich gap, z gościem który to ode mnie kupił wszedłem w spór na temat dokończenia transakcji.Ta szuja straszyła mnie że mnie zamelduje" wysłałem mu te wrony.Dziś odwiedził mnie policjant z zaproszeniem na komendę w sprawie z artykułu 256(propagowanie faszyzmu).Co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Dodam że gościu ma nick na all kolkc i jest z Białegostoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Po co handlujesz tym chłamem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Sprzedałem to bo nie interesuję się 2wś.Atrafiło mi to w ręce jakis czas temu, a teraz wiąłem się za porządkowanie kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 A tak na marginesie to już kolejny taki przypadek ten sam scenarusz. Aukcja aukcją - mała kłótnia z trefnisiem - wizyta niebieskich. Nie wiem czy o tego samego gościa chodzi Mocno go zbluzgałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Zaraz... jak można propagować faszyzm sprzedając?Sprzedawanie a propagowanie to zupełnie inne pojęcia.Myślę,że jeżeli nic nie naskrobałeś sobie to się rozejdzie sprawa i tyle.Przecież na alezło jest masa fascynatów militarką w celu rekonstrukcyjnym sprzedają wszystko co z historia związane.Chyba to nie jest komuna by się wypierać prawdy historycznej,bo faszyzm był i będzie tak jak inne poglądy a co do tego ma historia?Mamy udawać,że nie było faszyzmu i masę ich odznaczeń i innych popierdułek unikać jak ognia?A co z plakatami włoskich artystów gdzie w centrum Poznania w ramach 'prowokacji' wywieszają ogromny bilbord ze swastyka.Mi to bardziej wygląda jak pop kultura 21 wieku.No cóż baju baju a system swoje.Życzę powodzenia i głowa do góry bo chyba przecież nie propagowałeś faszyzmu.W sumie każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Zubiked< gościa nie zbluzgałem a powinienem bo to wesz jest, tylko mam prośbę abyście uważali na tą mendę.Tomciuno< Gardzę faszyzmem._____________________________Scaliłem 2 posty... HitPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 21:07 30-10-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 gościu Cię straszył bo w aukcji nie napisałeś że nie propagujesz żadnych idei faszystowskich- tylko czyste kolekcjonerstwo i gościu mógłby Cię dosłownie cmoknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Niom...Choć mnie fascynują" kubki do herbaty z Leib. AH lub Totenkopfem i dopiskiem, że to tylko w celach kolekcjonerskich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.