Skocz do zawartości

Allegrowicz -ormowiec

dago2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Mam sprawę.
Ostatnio zdarzyło mi się sprzedać na all jednemu gnojkowi kopie faszystowskich gap, z gościem który to ode mnie kupił wszedłem w spór na temat dokończenia transakcji.
Ta szuja straszyła mnie że mnie zamelduje" wysłałem mu te wrony.
Dziś odwiedził mnie policjant z zaproszeniem na komendę w sprawie z artykułu 256(propagowanie faszyzmu).
Co radzicie?

Zaraz... jak można propagować faszyzm sprzedając?Sprzedawanie a propagowanie to zupełnie inne pojęcia.Myślę,że jeżeli nic nie naskrobałeś sobie to się rozejdzie sprawa i tyle.Przecież na alezło jest masa fascynatów militarką w celu rekonstrukcyjnym sprzedają wszystko co z historia związane.Chyba to nie jest komuna by się wypierać prawdy historycznej,bo faszyzm był i będzie tak jak inne poglądy a co do tego ma historia?Mamy udawać,że nie było faszyzmu i masę ich odznaczeń i innych popierdułek unikać jak ognia?A co z plakatami włoskich artystów gdzie w centrum Poznania w ramach 'prowokacji' wywieszają ogromny bilbord ze swastyka.Mi to bardziej wygląda jak pop kultura 21 wieku.No cóż baju baju a system swoje.
Życzę powodzenia i głowa do góry bo chyba przecież nie propagowałeś faszyzmu.W sumie każdy ma prawo do własnego zdania.
Pozdrawiam Tomasz

Zubiked< gościa nie zbluzgałem a powinienem bo to wesz jest, tylko mam prośbę abyście uważali na tą mendę.
Tomciuno< Gardzę faszyzmem.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 21:07 30-10-2010

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie