Skocz do zawartości
  • 0

Stug III ausf G, potrzebne fotki

vojtaz2

Pytanie

Napisano
Chciałbym sam oraz z waszą pomocą zidentyfikować część wieży stuga III. chodzi mianowicie o płytę którą już umieszczałem w dziale Identyfikacja, dostałem informacje z muzeum że jest to kawałek tylnej części wieży stuga. Potrzebuję fotki, dużo jest ich w internecie ale jak je widzę to mam cholerny bałagan w oczach :) Pozdrawiam

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
vojtaz2 - mi tam z tymi fotkami nie pasuje, zmierz proporcje między otworem a rogiem scięcia jest w innym miejscu oraz kont tego scięcia na przeciw otworu na pojezdzie jest większy. Bardzo podobne ale może nie ta wersja.
Napisano
Chciałbym sam oraz z waszą pomocą zidentyfikować część wieży stuga III. chodzi mianowicie o płytę którą już umieszczałem w dziale Identyfikacja, dostałem informacje z muzeum że jest to kawałek tylnej części wieży stuga. Potrzebuję fotki, dużo jest ich w internecie ale jak je widzę to mam cholerny bałagan w oczach :) Pozdrawiam
Napisano
Woodhaven dzięki, wygląda na to że pasuje do twoich fotek. A nie wiesz jaką może mieć grubość pancerza z twoich fotek, ja mierzyłem grubość i wychodzi mi 30mm. Gdzieś w internecie wyczytałem że taką grubość ma podłoga w stugu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie