panzerkris Napisano 24 Październik 2010 Autor Napisano 24 Październik 2010 WitamCzy może ktos z Was szanownych uzytkoników testował takie obuwie?
Enders Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Ten post na pewno na odpowiednim forum...?
panzerkris Napisano 24 Październik 2010 Autor Napisano 24 Październik 2010 A co miałem do Przyjaciółki" napisać?
Enders Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 A od kiedy buty to sprzęt poszukiwawczy...? :D
regers Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Ale jak by nie było jest związane, przecież nie polecisz do lasu w sandałach!
VanWorden Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Świetne buty. Jak nie będziesz ich moczył to posłużą bardzo długo. Może będziesz chciał wymienić wkładki na wygodniejsze, ale to tyle.W przypadku Meindla możesz właściwie w ciemno brać każdy model.PozdrawiamVW
panzerkris Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Dzieki VW za odpowiedz. Szukam uniwersalnego obuwia zima/lato. Te Meindla to raczej model letni, choć mój kolega biega w nich cały rok:) i sobie chwali wygode w poruszaniu. Widziałem jeszcze Bates-y model 2400. Te wydają sie bardziej uniwersalne. Teraz mam dylemat.Gdyby kosztowały 100zł to bym kupił i te i te:)
P_iter Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Panzerkris, te Meindle, to naprawdę są buty letnie. Przeznaczone jak sama nazwa wskazuje na pustynię. Woda przechodzi przez nie jak przez sito. Desert Fox są robione dla wojska. Odpowiednik cywilny, to o ile pamiętam model Safari. Co prawda, zimą, są tacy co w Adidasach biegają i sobie chwalą. ( To o Twoim koledze. )
panzerkris Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Wybrałem juz Batesy 2400. A o Meindlach pomysle wiosenna porą.A który mój kolega biega w adidasach?;D
P_iter Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Biega w Meindlach DF, a to zimniej niż w adidasach. W tych Meindlach jadąc rowerem czuje się przeciąg na podbiciu. Super buciki na upały. Pomyśl o nich na wiosnę...
panzerkris Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 No wiesz darowanemu koniowi w zeby sie nie zagląda:)Kolega ma je z mundurówki.Na wiosne pomysle o nich, chyba że w zime okazyjnie na aledrogo sie pojawią. Cięzko cos dobrego trafic za niewielka kase.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.