psioter5 Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 no karabin jak ty coś pokażesz to nie ma bata we wsi :)
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Taka tabliczka się trafiła ze stojaka na przewody elektryczne
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Na dziś tyle,teraz wy wyskakujcie ze złomowych artefaktów:)Pozdrawiam.
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 U mnie w mieście jest nowy skup i jestem z gościem ugadany, żeby mi odkładał podejrzane rzeczy:) raz byłem u niego i dał mi jakąś puszkę okazała się milicyjna(nic specjalnego ale za free) :) dawno u niego nie byłem więc trzeba się wybrać może mi coś odłożył:D Przy okazji mu trochę złomu zawiozę w ramach wdzięczności i dalszej współpracy:) pozdrawiam
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Najlepiej często odwiedzać złomy i samemu też rozejrzeć się bo níe każdy złomiarz wie co jest co :)
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 u nas są już 4 skupy. w jednym gościu sam zbiera, w drugim i w trzecim ceny z kosmosu a czwarty już obstawiony przeze mnie:) tylko teraz czekać aż jakieś fanty przywiozą.od czasu do czasu przejde się po wszystkich skupach, bo morze bedzie jakiś fant wart paru złociszy. Raz się troche spóźniłem na taki skup i z opowiadań właściciela to był ogacz" za 50zł poszedł:/ ale niestety trzeba dalej szukać! szukajcie a znajdziecie!
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 oczywiście może" a nie jak napisałem morze" :P niestety nie podkreśliło bo jest morze bałtyckie" na przykład heh :)
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Dokładnie:) Czasem nie ma nic długo a niekiedy nie nadąża się wybierać. Ja lubię złomy ze strychów i szopek po dziadkach,tam dopiero jest uciecha grzebać:D
krecik wz. 65 Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Kol. Sidzok - nie złośliwie. Spróbuj wyłączyć o to tamto" co podkreśla błędy...Uwierz mi - jest satysfakcja...A i słownik prof. Szymczaka odkurzyć nie zawadzi.Pozdrawiam :)
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 :) ja czasem nie patrze co i jak pisze a potem to aż głupio:P pozdrawiam
krecik wz. 65 Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 A myślisz Kolego że ja błędów nie robie ? :)
pajda Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 karabin powiedz mi gdzie istnieją takie złomowiska ? :D aż się wierzyć nie chce... to normalnie pośród złomu leży czy jak ?
Catadero Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 karabin sam prowadzi złomowiec, to jako pierwszy wszystkie fanty wyciąga.Takiemu to dobrze !C.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.