karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 3685 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 ET66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Pochłaniacz DRAEGER ze stemplem Luftschütz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Puszka na maskę pgaz.,dość sporo farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 no karabin jak ty coś pokażesz to nie ma bata we wsi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Wnętrze całkiem dobrze zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Taka tabliczka się trafiła ze stojaka na przewody elektryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Gustowne żelazko mosiężne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Kanister 20l Wehrmacht 1942 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Producent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Na dziś tyle,teraz wy wyskakujcie ze złomowych artefaktów:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 U mnie w mieście jest nowy skup i jestem z gościem ugadany, żeby mi odkładał podejrzane rzeczy:) raz byłem u niego i dał mi jakąś puszkę okazała się milicyjna(nic specjalnego ale za free) :) dawno u niego nie byłem więc trzeba się wybrać może mi coś odłożył:D Przy okazji mu trochę złomu zawiozę w ramach wdzięczności i dalszej współpracy:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Najlepiej często odwiedzać złomy i samemu też rozejrzeć się bo níe każdy złomiarz wie co jest co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 u nas są już 4 skupy. w jednym gościu sam zbiera, w drugim i w trzecim ceny z kosmosu a czwarty już obstawiony przeze mnie:) tylko teraz czekać aż jakieś fanty przywiozą.od czasu do czasu przejde się po wszystkich skupach, bo morze bedzie jakiś fant wart paru złociszy. Raz się troche spóźniłem na taki skup i z opowiadań właściciela to był ogacz" za 50zł poszedł:/ ale niestety trzeba dalej szukać! szukajcie a znajdziecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 oczywiście może" a nie jak napisałem morze" :P niestety nie podkreśliło bo jest morze bałtyckie" na przykład heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Dokładnie:) Czasem nie ma nic długo a niekiedy nie nadąża się wybierać. Ja lubię złomy ze strychów i szopek po dziadkach,tam dopiero jest uciecha grzebać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Kol. Sidzok - nie złośliwie. Spróbuj wyłączyć o to tamto" co podkreśla błędy...Uwierz mi - jest satysfakcja...A i słownik prof. Szymczaka odkurzyć nie zawadzi.Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 :) ja czasem nie patrze co i jak pisze a potem to aż głupio:P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 A myślisz Kolego że ja błędów nie robie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Z dzisiejszego dnia hełmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 A to dzisiejsze złomowe znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 karabin powiedz mi gdzie istnieją takie złomowiska ? :D aż się wierzyć nie chce... to normalnie pośród złomu leży czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 karabin sam prowadzi złomowiec, to jako pierwszy wszystkie fanty wyciąga.Takiemu to dobrze !C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.