Skocz do zawartości

tesoro de leon pytanie do Raned

siesko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam mam pytanie odnosnie wiekszej cewki do ,de leona,jaka bedzie roznica,w zasiegu,i czy ta wieksza cewka sprawdzi sie na militarke,zakopana powyzej,60cm,z gory dzieki
Napisano
To i ja się dołączę bo ostatnio też zastanawiałem się nad większą cewką do deLeona czy jak zostanie on przestrojony, to aby założyć małą cewkę standardową trzeba go ponownie przestrajać?

pozdro!
Napisano
Można założyć każdą cewkę 5-pinową i wykrywacz będzie poprawnie działał, lepiej lub gorzej w zależności od wielkości cewki, ale żeby uzyskać optymalne działanie wykrywacza trzeba byłoby wykrywacz przestroić, ale mało kto o tym wie. Nie ma tego problemu kiedy GB jest wyprowadzony na zewnątrz jak np. w Eldorado, Bandido, Vaquero, Tejonie i in.
Napisano
Jak to innej częstotliwości? Masz chyba na myśli X-terry? Nie ma co porównywać Minelabów do Tesoro bo wszystkie sprzęty mają swoje plusy i minusy a manualne strojenie do gruntu to bardzo przydatna opcja, nie tylko do dostrajania cewek;-)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie