andrew25 Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 Witam!Oglądałem ostatnio archiwalny odcinek BYŁO NIE MINĘŁO. Mówili tam o moździerzach, które prawdopodobni zostały zakopane gdzieś w Puszczy Niepołomickiej podczas wojny. Czy ktoś słyszał coś na ten temat? Może ktoś zna jakieś mniej, lub bardziej dokładne przekazy na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew25 Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 Myślałem, że to ciekawy temat, ale nie widzę odzewu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Od dawna w muzeum pozdro wodzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 szczegóły jakieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew25 Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 W muzeum - wątpię bo to był świeży odcinek.Podobno w pobliżu znajdowały się tajne składy amunicji AK. Składy albo fabryka - słyszałem różne info. Gdzie to się znajdowało - też nie wiem. Puszcza ma pewnie wiele podobnych tajemnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 http://poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4780&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.