Romo Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 Cześć;) Poszukuję Kopaczy" z Krotoszyna i okolic. Interesuje mnie miejsce Leśniczówka Miejska" za Boga nie mogę tego punktu namierzyć (nazwy od wojny się pozmieniały) za wszelką pomoc dziękuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 do tego jest działspotkania integracje"czy jakos tak.Krotoszyn to mi się kojarzy z Patyczakiem kojarzy :)o wiesz jak jest..bo wiesz jak jest..."oj spiewało sie to po nocach budząc ulice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisio Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 siemka jestem z Jarocina.Przeglądałem mapy Krotoszyna w zasadzie to wszystkie leśniczówki i gajówki z tego rejonu mają swoje nazwy.Nie spotkałem tam miejskiej,natomiast leśniczówka obok strzelnicy jest bez nazwy możliwe że to ta której poszukujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wirro Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 nie wiem czy o to chodzi ale jeden przystanek ma taką nazwęhttp://mobiinfo.pl/cms/show.php?cmd=show2&IDKlienta=KROTOSZYN&Nrlp=35160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Jeśli faktycznie za Boga" nie możesz znaleźć Leśniczówki Miejskiej to znaczy tylko jedno... w ogóle jej nie szukałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 Dzięki za odpowiedzi :-), Leśniczówkę już znalazłem ;)tak capitan ma rację żeby znaleźć trzeba szukać ;) Okazało się że to ta o której od początku myślałem. Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.