Skocz do zawartości

Teknetics DELTA 4000 czy inny na monetki ?

skoti121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mam 1400 zl na wykrywacz mysle glownie o zbieraniu monet ale tez czasem militarki czy Teknetics DELTA 4000 bedzie dobrym wyborem czy w tej cenie mozna kupic cos ciekawszego,chodzi mi o w miare prosta obsluge i z wyswietlaczem LCD,wczesniej chodzilem z Garretem GTP 1350 ale jakos nie podchodzil mi.Dziekuje za porady i pozdrawiam
Napisano
GTP mi nie odpowiada jakos czesto kopie duzo zelastwa moze z delta bedzie mi lepiej szlo hmm chyba ze skusze sie na raty na omege ,a warto dokladac i wziasc omege czy nie ma sensu dokladac ?
Napisano
delta a omega to jak f4 a f5, czy warto? Słyszałem, że delta bywa taka sobie, a omega jest wybitna, szczególnie z cewką DD. Jeżeli zapłacisz to 1400 a reszte na raty, to nie za niewielki miesięczny koszt będziesz miał super wykrywkę.
  • 2 weeks later...
Napisano
O jakiej cenie byśmy nie pisali - GTP to przestarzała konstrukcja, natomiast Delta, szczególnie wersja A2, z metalowym złączem cewki i wyciszającym się" dźwiękiem, to konstrukcja najnowsza.

Dodatkowo posiada większy zasięg niż GTP.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie