OloOcki Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 Macie jakiś sposób (czy jakoś to wyczuwacie) na rozpoznanie czy coś jest w ziemi czy tylko to fałszywy sygnał? Taki fałszywy jak tu : http://www.youtube.com/watch?v=hriZZQPHa_g Jestem jeszcze zielony... A może na tym polega cała magia"? ;)
gronowianin Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Czy tylko mi się zbiera na wymioty jak oglądam ten filmik??:)
Sekal Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Obawiam się że nie tylko, strasznie monotonnie koleś chodzi. Trzeba obejrzeć wideo instruktażowe! :P
Sekal Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Beznadziejne te saperki są. W zimę muszą łapy przymarzać :) A żeby nie odbiegać od tematu, w takich wypadkach przełączam na all metal bądź rozgrzebuje mocno taką grudę (kopniakami :P) i dopiero sprawdzam ponownie :) skutkuje. Pozdrawiam
gral Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 To wychodzi też ACE w wersji PI. Nie wiedziałem :)
michal1514 Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Ja przy takim gongu to chyba nigdy nie miałem pustego sygnału. Ale jeśli już tak jest to tak jak pisał Sekal - włączyć na All-metal i szukać, szukać i jeszcze raz szukać. Kiedyś też myślałem, że mam fałszywy sygnał ale grzebałem dość długo i wyszła mała ale ciekawa rzecz :).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.