lukas061 Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 Witam wszystkich forumowiczówJestem nowy na tym forum. Interesuje się eksploracjami z czasów II wojny światowej a szczególnie skarbami i odkryciami" obozów niemieckich. Mieszkam w Krakowie w okolicach byłego Kl Płaszów i bardzo mnie on zainteresował. Czy ktoś z was tam chodzi,szuka,interesuje się tym miejscem?. Chętnie nawiąże kontakt z takimi osobami.Pozdrawiam Łukasz
Czlowieksniegu Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Jakoś nie-hallo brzmi dla mnie kopanie z KZ'ecie...
zeton Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Mieszkałem w pobliżu KL. To miejsce kaźni nieetyczne jest tam kopanie. W podstawówce koledzy przynosili garści łusek z tego terenu lecz chyba wszystko powojenne (AK-47). Generalnie teren obecnie bardzo zaśmiecony.
lukas061 Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 Witam ponownieWczoraj tzn 14 X bylem pospacerować sobie na terenie byłego obozu Kl Płaszów. Nie zgadzam się z opiniami innych, że wszystko jest tam już przekopane i znalezione. Jest wiele dzikich miejsc w które moim zdaniem naprawde warto się wybrać i poszperać. Poza tym miejsce jest opuszczone, zaśmiecone, zaniedbane aż woła o pomste do nieba jak ludzie traktują byłe miejsce zagłady tysięcy istnień ludzkich. Pogłębiam wiadomości dotyczące tego miejsca, myślę też o założeniu osobnego forum i strony internetowej dotyczącej właśnie Kl Płaszów. Jeśli ktoś z was jest zainteresowany tą tematyką, to zapraszam do dyskusji i do kontaktu ze mną najlepiej na emeila: kaziu99@wp.pl . Pozdrawiam wszystkich i czekam na odzewRaportuj ten post
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.