Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 kolejne sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 reszta wykopków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 klamerka i trojaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 a wczoraj po godzince chodzenia Rutusik skapitulował i się połamał i zawiesił . Jednakże szybka akcja reanimacyjna po powrocie do domu sprawiła ,że pacjent wrócił do życia . Tylko zostało skleić plastiki i wysuszyć środek dokładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 O....Serce mnie boli jak patrzę ;-)pozdrawiam RUTUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 co ty z nim zrobiles ... zdeptales go (((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 nie zadeptałem go :) tylko od uderzenia odłamał mu się wyświetlacz . A moduł z bateriami jest odkręcony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 o matko i córko :)) sadysto TY ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 bardzo ładnie nie powiem, pochodzę z tych stron, i chyba wybiorę się na łowy w okolice Zambrowa- Cyżewa, ładne stany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 pokaż trojaczka z drugiej strony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Bez przesady ta proxima jeszcze nie wygląda najgorzej.Mój solaris który bardzo sobie ceniłem wyglądał wiele gorzej.Pierwszy raz wyłamałem wyświetlacz po poslizgnięciu się na stoku debry.Został zanitowany i sklejony ale mimo to jeszcze 2 razy mu się dostało, dwa przyciski z pod wyświetlacza także uległy destrukcji więc zostały wymienione.Zgubiło się klapce od baterii więc każdy nowy komplet bakterii trzymała taśma izolacyjna.Stelaż złamany zaraz za rączką - pokonały go jerzyny, Uszy" od cewki, w które wkręcało się stelaż wyłamane.Do tego opdrapany z farby i porysowany.Całość za każdym wyjściem miała na sobie kilka metrów taśmy izolacyjnej.Ogólnie widok nędzy i rozpaczy ale elektronika nigdy mnie nie zawiodła:)Dziś łażę z proximą 4.0 i nie wiem co zrobić z solarisem, może remoncik - wstawić stare bebechy w nową puche i stelaż?:):)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Trojaczek z drugiej strony wygląda jak zielony krążek :( a wyszły dwa - jeden zwykły, a drugi z poniatowskim w zbroi .Właśnie , ważne , żeby działała elektronika , bo plastiki to zawsze da się skleić taśma izolacyjną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy Daun Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ogólnie Proxima jest dość solidnie wykonana. Zastrzeżenia jedynie do wyświetlacza, mój też się odłamał...zresztą jak w bardzo wielu przypadkach :/ No i klapka od baterii pozostawia do życzenia...Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Półgrosz i denarek Zygiego - miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 poza klapka , to jeszcze koszyczek na baterie często się łamie i nie styka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.