cyzbycyz Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 witam trafiły mi się takie oto fantyczy któryś z kolegów mógłby powiedzieć coś o tych trzech rzeczach?Pozdrawiam
Kamiljan Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 blaszka alu zwiazana z oswietleniemkorona wg mnie carska z pagonu prawdopodobnie
cyzbycyz Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 korona carska? raczej nie wg pruska ale nie jestem specjalistą
tyfus Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 wychodzi na to, że aluminiowa blaszka, to mogą być resztki jakiegoś przerywacza kierunkowskazów.wpisz w google : dlb-3+12 V 63 W" i pierwszy wynik - opis pod linkiem.-pozdro-
cyzbycyz Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Oczywiście chodzi mi o IDz góry dziękuję
kloki Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Owy nieśmiertelnik, to najprędzej znaczek z szatni. Korona wygląda na pruską.
cyzbycyz Napisano 7 Październik 2010 Autor Napisano 7 Październik 2010 czyli sprawa tajemniczej owej blaszki i ieśmiertelnika" wyjaśniona dzięki a co z tą koroną? z tyłu ma 2mocowania Widziałem kilka podobnych ale żadna nie była taka sama może pruska a może napoleońska?
cyzbycyz Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 witam trafiły mi się takie oto fantyczy któryś z kolegów mógłby powiedzieć coś o tych trzech rzeczach?Pozdrawiam
Pytanie
cyzbycyz
witam
trafiły mi się takie oto fanty
czy któryś z kolegów mógłby powiedzieć coś o
tych trzech rzeczach?
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.