sławek1989 Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 gdzie konkretnie? moze udało by mi sie gdzies wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 gubin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Nie mam transportu a obecnie przebywam w ZG , chyba ze mogł bym sie z kimś zabrać przy okazji ,to wtedy moge jechac . 5105302 - moje gg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Wypad w każy weekend mozna zrobić , a my zapraszamy zaprasza wsztskich do zlotu :) Pokazmy Bormistrzowi Nowogrodu i wszystkim od jednoski wojkowej w Nowogrodzie , Policji,słuzby Więźiennej Że poszukiwacze to jalepszy gatunek na Swiecie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 A skąd będą wiedzieli, że my poszukiwacze jak to nazwałeś. Z piszczałką przyjdziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Postaram się nie dostrzec ironii w Twojej wypowiedzi . Ale zobacz tu http://www.gazetanowogrodbobrzanski.pl/resources/gallery/11listopada/index.html i spróbuj odgadnąć Którzy to byli poszukiwacze :) ( podpowiem większość to płeć piękna ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Chyba mi nie powiesz że chodzi o 9 zdjęcie od końca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Tak na 9 jest delegacja poszukiwaczy . Stoją jak na ścięcie :)ale kilku dostało parę dni ścisłego za gumę do żucia i nieogolenie się :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Większość grupy to dziewczyny. te nie miały problemu z goleniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front247 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 ja własnie mesiac temu zacząłem szukac i powiem że to jest piekna sprawa,jak na razie zaliczyłem Oderstellung i kilka poletek. Uważam że w okolicach Zielonki jest gdzie chodzic,na kolorowa drobnice full poletek:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 U nas też w okolicach Sorau też jest full poletek tylko strasznie biedne one :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.