rys140 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 proszę o identyfikację motocykla, znam tylko załogę a chciałbym dokładniej opisać fotografię w albumie.
butchcassiddy Napisano 4 Październik 2010 Napisano 4 Październik 2010 Ciężko będzie bo zdjęcie bardzo niewyraźne. Może Sokół 125? Wydaje mi się, że dostrzegam tam przód na tekeskopie, sztywny tył i silnik S03. Tylko to wyprowadzenie wiązki przewodów od przełącznika na kierownicy wewnątrz tejże tu nie pasuje W każdym razie to jakiś klon DKW RT125. Pozdrawiam Butch.
rys140 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 zastanawia mnie zdecydowanie przedni błotnik, przód na 100% trapez. jak na silnik 125ccm za wysoki cylinder, może sie mylę, bo zdjęcie jest bardzo słabej jakości, w oryginale, dużo więcej nie widać....moje jedyne informacje na temat tego zdjęcia, to data wykonania foto. 1951rok
Pytanie
rys140
proszę o identyfikację motocykla, znam tylko załogę a chciałbym dokładniej opisać fotografię w albumie.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.