obert8 Napisano 1 Październik 2010 Autor Napisano 1 Październik 2010 Witam wybieram sie w karkonosze czy ktos chodzil z proksima w gorach jak zachowywal sie sprzet prosze o porade na temat ustawien dziekuje
Powerharnas Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Po karkonoszach nie chodziłem, natomiast góry Beskidu niskiego troszkę przegrzebałem. Sprzęt spisuje się bardzo dobrze pod warunkiem,że czułości nie wywindujesz na max.
samgnus Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Panowie...Rozumiem,że każda okazja jest dobra i brak tematu,to też temat,ale może chociaż starajcie się pisać w rodzimym języku poprawnie,bo jeszcze ktoś gotów pomyśleć,że ten sprzęt używają tylko osoby mające problemy z poprawną pisownią...Pozdrawiam!
samgnus Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 P.S. Pierwsze dwa posty są tak podobne językowo",że trudno się oprzeć wrażeniu,że nie pisała je ta sama osoba...Pozdrawiam!
irasiad Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 samgnus! Czyżby słowo proxima" podziałało na ciebie jak czerwona płachta na byka? Zauważyłem, że masz jakiś uraz związany z tym sprzętem.Pozdrawiam!
aro75 Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 Miodek się cholera jeden z drugim znalazł
samgnus Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 Do.Kol.Irasiad...jeszcze kilka postów w tym stylu i faktycznie słowo wiadome podziała na mnie jak płachta na byka...Nie mam żadnego urazu związanego z tym sprzętem,bo niby jaki skoro go nie używałem,nie używam i nie będę.Jest to dla mnie taki sam sprzęt,jak każdy inny...Razi mnie po prostu ta nachalna propaganda...nagabywanie...wspominanie bez powodu i do tego w tak złym stylu.Pozdrawiam!
samgnus Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 P.S. Z moich subiektywnych obserwacji wynika,że tego typu działania" i wszystko,co z nimi związane bardzo negatywnie wpływa na forum i nic dobrego z tego nie ma...wiele osób odchodzi...nie korzysta...forum staje się miejscem spotkań nowicjuszy i obserwacji starszych...Pozdrawiam!
obert8 Napisano 4 Październik 2010 Autor Napisano 4 Październik 2010 samgus prosilem o rade na temat ustawien PROXIMY a nie o korypetycje z jezyka polskiego ale ..... dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.