Skocz do zawartości

Proxima prosze o porade

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wybieram sie w karkonosze czy ktos chodzil z proksima w gorach jak zachowywal sie sprzet prosze o porade na temat ustawien dziekuje
Napisano
Po karkonoszach nie chodziłem, natomiast góry Beskidu niskiego troszkę przegrzebałem. Sprzęt spisuje się bardzo dobrze pod warunkiem,że czułości nie wywindujesz na max.
Napisano
Panowie...Rozumiem,że każda okazja jest dobra i brak tematu,to też temat,ale może chociaż starajcie się pisać w rodzimym języku poprawnie,bo jeszcze ktoś gotów pomyśleć,że ten sprzęt używają tylko osoby mające problemy z poprawną pisownią...Pozdrawiam!
Napisano
samgnus! Czyżby słowo proxima" podziałało na ciebie jak czerwona płachta na byka? Zauważyłem, że masz jakiś uraz związany z tym sprzętem.
Pozdrawiam!
Napisano
Do.Kol.Irasiad...jeszcze kilka postów w tym stylu i faktycznie słowo wiadome podziała na mnie jak płachta na byka...Nie mam żadnego urazu związanego z tym sprzętem,bo niby jaki skoro go nie używałem,nie używam i nie będę.Jest to dla mnie taki sam sprzęt,jak każdy inny...Razi mnie po prostu ta nachalna propaganda...nagabywanie...wspominanie bez powodu i do tego w tak złym stylu.Pozdrawiam!
Napisano
P.S. Z moich subiektywnych obserwacji wynika,że tego typu działania" i wszystko,co z nimi związane bardzo negatywnie wpływa na forum i nic dobrego z tego nie ma...wiele osób odchodzi...nie korzysta...forum staje się miejscem spotkań nowicjuszy i obserwacji starszych...Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie