nazgul Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 witam ,wasza pierwsza miejscówka ,jak została namierzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Lewym okiem i prawym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 chodzi mi o to czy często zdarz się trafić przypadkowo na miejscówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Pewnie, że tak. Czasami większa frajda z przypadkowej miejscówy niż z takiej poprzedzonych badaniami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Ja dziabnąłem boratynę na leśnym dukcie i to w stanie full szrot, ale później było jeszcze lepiej i w równie fantastycznym stanie wyszedł na polach 1 gr Fryderyk. Dziś do tego podchodzę naukowo i szukam pól gdzie by mogły być monetki... i się sprawdza tylko jeden szkopuł prawie zawsze trafiam na wylaną świeżą szajse. Ale jak to mówią pekunia non omlet";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 no właśnie ja przypadkowo wybrałem się na gzybki ze szwagrowskim i wziołem wykrywkę ,kilka łusek 2 boratynki i carski guziczek a tak po za tym to cisza na lesie ,4 godzinki łażenia ,przynajmniej gzybków sie nazbierało .szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 U mnie wygląda tak. Miejscówki wytypowane na podstawie książek = kilka łusek odłamki. Miejscówka gdzie wiedziałem , że coś stało kilka fajnych fantów, ale 90 % fantów trafiłem na ślepo fanty są wszędzie codziennie możesz nad nimi przechodzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 swieta racja kolego draven ;) pzzdro z kraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Jak się mieszka na poczwórnej, dwu wojennej linii frontu to można tak mówic... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Akurat u mnie nie było nigdy frontu, nie było działań wojennych, ale jak wszędzie było kilku od pilnowania, kilku weteranów, czy też uczniaków w obozie i to wystarczy aby chociaż kilka rzeczy trafić ;) jak się ma szczęście to i na pustyni się coś trafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czester01 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Miejsce nikomu nieznanej potyczki z I wojny światowej zupełnie przez przypadek. jak dotąd najlepsze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 generalnie teren 1wojenny,trochę na chybił trafił,bo konkurencja w okolicy spora:) ale zawsze coś się trafi...np. w ta niedz. pogonił z pola mnie koleżkę gospodarz" rzucając w nas petardami jak w dziki:)))a chcieliśmy zrobić dobrze:)pozdro dla kraka (wow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 siemasz sztainer. jak tam? kiedy cos kopiemy. mozna sie spotkac jeszcze przed zima;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Ja na początku próbowałem kombinować z map i opisów.Ale moją najlepszą miejscówkę znalazłem prawie przez przypadek.Pojechałem do wioski gdzie potężne walki były i wszedłem w leśną drogę.Skręciłem na pobocze i już potężną łuchę trafiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 łuskakolorek czy zeliwo? jaka od czego? ja ostatnio jak wracalem z 2 tygodniowych wykopek z zachodniopomorskiego to wstapilem dorodziny do Grudzidza, poszedlem na cytadele pokopac na 2 godzinki i znalazlem łuske przeciwlotnicza ruska kilka monetek prl. ale łuska ladna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.