GrossSonnenberg Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam. Znalazłem oto taki przedmiot na terenie starego schroniska młodzieżowego na teresie Prus. Wiece może co to jest ? W środku był kawałeczek kartki a na niej jakas grafika w rózowym kolorze.
Trooper85 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 może to być pojemnik na przybory do szycia - igły, agrafki itp.
GrossSonnenberg Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam. Znalazłem oto taki przedmiot na terenie starego schroniska młodzieżowego na teresie Prus. Wiece może co to jest ? W środku był kawałeczek kartki a na niej jakas grafika w rózowym kolorze.
Kamiljan Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 trooper ma racje - na pewno na igly do maszyny szyjącej
Key_PL Napisano 28 Wrzesień 2010 Napisano 28 Wrzesień 2010 Cześć,W podobnych pudełeczkach kupowałem kiedyś filmy fotograficzne (chyba ORWO) do lustrzanki.
Pytanie
GrossSonnenberg
Witam. Znalazłem oto taki przedmiot na terenie starego schroniska młodzieżowego na teresie Prus. Wiece może co to jest ? W środku był kawałeczek kartki a na niej jakas grafika w rózowym kolorze.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.