Diakon227 Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Witam.Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć gdzie mógłbym dostać gąsienice podobne do gąsienic sdkfz 250 bądź może wykonać chociaż ich kopie. Cena nie gra roli. Czekam na wasze propozycje. PS. tak tak przymierzam się do zebrania informacji i materiałów aby stworzyć replikę owego pojazdu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 http://peb.pl/nauka-i-technika/774277-hf-waffen-arsenal-series-books-ww2.htmltu będziesz miał kilka planów i schematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon227 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Nie wiem skąd znasz tą stronkę lecz wielkie dzięki;) bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 czasem są na aledrogo pojedyncze ogniwa.musisz przeglądać a coś wyszperasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon227 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 znalazłem dwie gumowe nakładki za 29zł. dobry początek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 spróbuj tutaj http://www.leharmilitaryvehicles.cz/a waffen-arsenal to raczej nie najlepsze źródło, zwłaszcza te mające po 20-30 lat i będące przedrukami z amerykańskiego squadron/signal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Ale na tych nakładkach to raczej nie pojeździsz.Guma szybko zejdzie.Raczej zakup na wzór i daj do nalania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon227 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 nie inaczej.tylko na wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.