fanatyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 Witamjestem początkującym modelarzem . Szukam szczegółów konstrukcji rożnych pojazdów militarnych. W internecie znalazłem takie oto zdjęcie. Czy jest to podstawa anteny do t34? nie wiem czy mogę się na tym wzorować. Czy tkośmi podpowie ?:)z góry dzieki
fanatyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 a czy to nie jest czasem z niemieckiego pojazdu?od czego jest przedmiot widoczny na foto?dzieki
fanatyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 http://www.panzer-modell.de/referenz/in_detail/sdkfz11/Bild017.jpgmam toto
fanatyk Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 Witamjestem początkującym modelarzem . Szukam szczegółów konstrukcji rożnych pojazdów militarnych. W internecie znalazłem takie oto zdjęcie. Czy jest to podstawa anteny do t34? nie wiem czy mogę się na tym wzorować. Czy tkośmi podpowie ?:)z góry dzieki
Pytanie
fanatyk
Witam
jestem początkującym modelarzem . Szukam szczegółów konstrukcji rożnych pojazdów militarnych. W internecie znalazłem takie oto zdjęcie. Czy jest to podstawa anteny do t34? nie wiem czy mogę się na tym wzorować. Czy tkośmi podpowie ?:)
z góry dzieki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.