pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 WitamProszę o identyfikację i potwierdzenie oryginalności klamer i przypinek.Ponad to proszę o wstępną wycenę, przebywam za granicą i mam okazję kupić te fanty do mojej małej (jak na razie) domowej kolekcji, aczkolwiek nie chciałbym przepłacićDziękuje za pomoc :)
pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 ponad to mam jeszcze kolejne pytanie czysto retoryczne. Czy reszta przedmiotów to falsy ?
huk 100 Napisano 26 Wrzesień 2010 Napisano 26 Wrzesień 2010 witam - dla mnie nic nie warta dla kogoś inego może być cenna - jest po defaszyzacji nie widzisz tego ? reszte poza klamrami radzieckimi to lipa - pisali ci już koledzy wyżej -pozdro
pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 WitamProszę o identyfikację i potwierdzenie oryginalności klamer i przypinek.Ponad to proszę o wstępną wycenę, przebywam za granicą i mam okazję kupić te fanty do mojej małej (jak na razie) domowej kolekcji, aczkolwiek nie chciałbym przepłacićDziękuje za pomoc :)
pajda Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 właśnie tego się spodziewałem, aczkolwiek chciałem się upewnić. Dziękuje za pomoc
pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 tzn że nic tutaj nie jest warte zakupu ?
pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 czyli kompletnie nie opłaca się nic kupować ? nieoryginalne rzeczy ? destrukty ? syf ?
lysy452 Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 jedynie orginalem jest klamra policyjna,lub byla a szkoda bo fajnie by sie prezentowala
pajda Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Napisano 25 Wrzesień 2010 carska klamra niestety jest dość wytarta, gość chce za nią ok 60 zł. Dużo czy mało ? 'jedynie orginalem jest klamra policyjna' czyli która ?
lysy452 Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 pajda policyjna to ta po carskiej pozlacana,jak pamietam dobrze to byla to rzekomo klamra policji nawodnej czy cos w tym stylu,
huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 klamra carska z dużym brzuszkiem starego typu -60 zeta może i warta ale jak ktoś napisał wytarta klamra ze swastyką - to klamra policyjnych jednostek wodnych -nawodnych jak kto woli, rzadka pozycja ale już nic nie warta -pozdro
Pytanie
pajda
Witam
Proszę o identyfikację i potwierdzenie oryginalności klamer i przypinek.
Ponad to proszę o wstępną wycenę, przebywam za granicą i mam okazję kupić te fanty do mojej małej (jak na razie) domowej kolekcji, aczkolwiek nie chciałbym przepłacić
Dziękuje za pomoc :)
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.