zbyniek Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Nie wiem czy kogoś oświecę, ale przyznam szczerze, że ja nie wiedziałem ;)http://pl.wikipedia.org/wiki/Sm%C4%99tekpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Coś w tym jest...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 postać Smętka jest więc wieloraka i niejednostronna, co czyni ją bogatym i ciekawym elementem żywej kultury"Pasuje jak ulał ;)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Może 'sięga do piekła'? Jak kotły piekielne z żelaza wykonane to będzie wesoło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Iście diabelskie nazwisko ma producent ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Zamiast idź do diabła" to idź do smętka", ciekawa forma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Diabeł kusi na każdym kroku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.