albertus32 Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 w zwiazku z zablokowniem, powielam zapytaniejakies skojarzenia, czyzby rzeczywiscie element sztyletu? jak kolega zwolin zaproponowal, rzeczywiscie otwór jest na wylot
albertus32 Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 w zwiazku z zablokowniem, powielam zapytaniejakies skojarzenia, czyzby rzeczywiscie element sztyletu? jak kolega zwolin zaproponowal, rzeczywiscie otwór jest na wylot
albertus32 Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 nie jestem znawca, jednakze z tego co pamietam ( ojciec mysliwy )wszystkie jego rzeczy mysliwskie sa zdobione zwierzetami, przewaznie głowy psów lub inna tematyka mysliwska, Wydaje mi sie ze rzeczywiscie moze to byc jelec jednakze nie kordylasa tylko sztyletu, za małe gabaryty i otwórpozdrawiam
albertus32 Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 z poczatku tez myslalem ze moze marynarskie, tylko ta koniczynka z drugiego boku jakos mi nie pasujepozdro
albertus32 Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 pozatym to musialby byc sztylecik, otwór 2 cm, moze do otwierania korespondencji?
zebu74 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 http://www.worlddaggers.com/data/inspect.asp?Item=261&Filter=Gallery&Name=1931+Weimar+Commemorative+Werner+Hartman+Naval+Dagger Jednak marynarka,z koniczynką.pozdrawiam
albertus32 Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 czyli koniczynka i kotwice to marynarka . swoja droga musze spytac szwagra, jest dowodca marynarki wojennej skad ta koniczynka. w kazdym razie trafiłes w dziesiatke, brawo.dzieki i pozdrawiam
Pytanie
albertus32
w zwiazku z zablokowniem, powielam zapytanie
jakies skojarzenia, czyzby rzeczywiscie element sztyletu? jak kolega zwolin zaproponowal, rzeczywiscie otwór jest na wylot
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.