Poszukiwacz bunkrów Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Witam!Mam taki zwijak do kabla.Chciałbym wiedzieć co to za zwijak ,jakiej on jest narodowości oraz gdzie i kiedy go stosowano.Średnica koła:19cmPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Witam!Mam taki zwijak do kabla.Chciałbym wiedzieć co to za zwijak ,jakiej on jest narodowości oraz gdzie i kiedy go stosowano.Średnica koła:19cmPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Zdjęcie od góry.Po lewej stronie (na tym i poprzednim zdjęciu) dobrze widoczna rękojeść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobieras39 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 niemcy II ww , a gdzie stosowano;p- w łączności , kiedy jak trzeba było zwinąć lub nawinąć kabel;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Ale co to za zwijak?I jak często go stosowano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo39 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Tak często, jak było trzeba rozwinąć/zwinąć kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Trafiłem niedawno taki sam:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=676080#1117218 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Dzięki za ID :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Poszukiwacz bunkrów
Witam!
Mam taki zwijak do kabla.Chciałbym wiedzieć co to za zwijak ,jakiej on jest narodowości oraz gdzie i kiedy go stosowano.
Średnica koła:19cm
Pozdrawiam
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.