torba5 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 przyglądałem sie tylko 15 minut i 4 znajdki powędrowały do sakwy,dodam tylko że to samo centrum Londka,opłata pare funtów na pare lat.......wiem wiem że temat wałkowany nie raz ale nie mogłem sie oprzeć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Forum: Główne ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 sorry sie roztargniony jakiś ostatnio zrobiłem,prośba o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Polecam, znaleziska F E N O M E N A L N E.http://www.thamesandfield2.piczo.com/?cr=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Ostatnie zdjęcie mnie powaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 dobre to zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Manero Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 I to ma być Tony Manero??? Gość nawet nie zna poprawnej pisowni jego nazwiska, podpisał zdjęcie Tony Manaro"! Z wykrywką na disco - tego jeszcze nie próbowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Jesli ktos nie zauważył to najlepsze zdjecia sa w sekcjach po prawej stronie. Ciekawy wątek jest o broni znalezionej w Tamizie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.