janrun Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Napisano 12 Wrzesień 2010 W jakiej cenie mozna dostac spectrum xlt, stan bardzo dobry , uzywany kilka razy , z oslona na cewke , akumulatorem i pojemnikiem na baterie, wyglada jak nowy ?
damiani Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 Wstaw zdjęcia jeżeli możesz ale max to chyba w okolicach 1000-1300zł (ten sprzęt ma już kopę lat a do tego Spectrum jest już nie produkowany od wielu lat).Najlepszym wyznacznikiem są aukcje za wielką wodą - dodaj za przesyłkę i ewentualnie cło a później odnieś się do ceny u nas w kraju.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 On chyba chce kupić a nie sprzedać?W UK przy bardzo dużej dozie szczęścia można kupić używany XLT za 1300zł z przesyłką. Bez większego problemu za 1500-1600zł. Ale raczej nie kilka razy używany". Wszystkie występują zwykle w pełnym komplecie.Czy Spectrum, czy E, nie ma różnicy jakościowej i funkcjonalnej. Przy Spectrum szansa na uszkodzoną sondę jest znikoma, za to może być kabel sfatygowany, jeśli wykrywacz był zaniedbany. W wersji E jest ryzyko ze sonda będzie zupełnie do niczego.
damiani Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 W jakiej cenie można dostać - zrozumiałem o zakupie.W jakiej cenie można sprzedać lub Ile można dostać - wskazywałoby na chęć sprzedaży.Trzeba dodać że lepiej się wystrzegać są z tzw. krzyżem (nową obudową) - tęczowe są okej jak i czarne ze złotymi napisami.
damiani Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 Zapomniałem napisać - chodziło mi o sondę.
janrun Napisano 13 Wrzesień 2010 Autor Napisano 13 Wrzesień 2010 Jest w super stanie i dodatkowo mam zapasowy akumulator, wszystko bylo nowe , osobiscie kupowalem w usa , kilka razy chodzilem z nim ,poprzednio mialem takze spectrum xlt,tylko bardziej uzywany i sprzedalem w Irlandi , gdzie takze toszke poszukalem .Obecnie jestem w usa i po prostu nie uzywam xlt w polsce a bardzo go lubie .Dlatego chodzilo mi o cene dlatego ze wiem w jakim jest stanie.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 Wystaw na Allegro za 1300 na początek i zobaczysz ile jest wart :)
janrun Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 Dziekuje za podpowiedzi , cos pomysle w temacie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.