Kurt Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 4. Film zapowiada się zacnie, mam nadzieję że za jakąś chwilę będzie można owy film zobaczyć w polskich kinach. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Jerzy Skolimowski otrzymał nagrode specjalną na festiwalu filmowym w Wenecji za swój film Essential killing". Członkowie jury na stojąco wyrazili uznanie dla polskiego reżysera. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8363788,Nagroda_specjalna_dla_Jerzego_Skolimowskiego_na_festiwalu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Jak widać koło tego filmu bynajmniej ja nie przejdę obojętnie i znając życie nie tylko ja :DSzkoda tylko że w tym kraju gdzie serial goni serial a szmira popycha szmirę nie ma widoku na normalne kino, hm może kiedyś ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.