Skocz do zawartości

Wykopki w łódzkim

major02

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak jak w tym temacie pisaliśmy http://odkrywca.pl/wykopki-w-lodzkim,676280.html#676280 Można by się panowie umówić na jakieś wspólne wykopki i troszkę pokopać, a później można by siąść przy jakimś piwku. Oczywiście z góry by ustalić jakiś termin.
  • Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ehhh masz przefikane z ta pracą ;p
jak coś daj znak sygnał. Chyba, że ktoś w okolice aleksandrowa zdecyduje się uderzyć to se sam jakoś dojade ;p
Napisano
To gdzie w końcu uderzacie? Ja jestem z TM, ale nie wiem czy będę miał czas w niedzielę. Jeśli chodzi o sprzęt to nie powalam, bo narazie biegam na Tesoro Conquistador, ale węszę za czymś nowym - może Tejon, może De Leon...
Napisano
Kloki jesteś z Tomaszowa Maz. (TM) Czy my się nie znamy czasem, bo ja też jestem z Tomaszowa Maz. Jak coś to odezwij się do mnie na gg:9882349
  • 4 weeks later...
Napisano
Ja teraz w końcu po bólach, zniechęceniach i trudach zdałem niedawno prawko, teraz tylko odbiór prawka za kilka dni,zaraz po samochodzik i jak coś wymodzicie to chetnie sie w weekendy wybiorę :d

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie