agni3shka25 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Jak ktos bedzie mógł mnie zabrac to ja bardzo chetnie. Oczywiscie kase daje na benzynke jak cos. moje gg 12069245 na niewidocznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 I jak jedziemy gdzies w niedziele pokopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 angi a skąd jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 jesli o mnie chodzi to z Pabianic jestem chetny na kopanie tylko nie mam auta zeby gdzies dojechac. Oczywiscie kase oddaje na bezyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 i jak koledzy, jedzie ktos kto mógł by podjechac po mnie do Pabianic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 I jak jedziemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major02 Napisano 11 Marzec 2011 Autor Share Napisano 11 Marzec 2011 sid30 i jak będziesz u mnie w niedzielę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 no jasne :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 a nie podjechał bys moze po mnie do Pabianic bo tez bym sie przejechał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 angi strasznie cie przepraszam ale to nie mój samochodzik i nie po drodze jest maxymalnie :( sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agni3shka25 Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 No spoko wiem jak jest a cos wyszło fajnego czy nie byliscie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 no major :) teraz leje deszczydło :( ale za tydzień ? niedziela 2 podejscie ?? teraz czas żebysmy my cosik wydłubali fajnego !! odezwi sie na gadulcu 5286308pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major02 Napisano 22 Marzec 2011 Autor Share Napisano 22 Marzec 2011 Hmmm jeszcze ktoś chętny z łódzkiego na niedzielny spacer:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Witam, jestem z Pabianic i chętnie z kumplami byśmy dołączyli... agnieszke tez po drodze zgarniemy:) mamy transport więc z dojazdem nie będzie problemu:) Ustalcie tylko jakiś konkretny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 rzeźnik a gdzie byś chciał bryknąć konkretnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major02 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Ja proponuję Łącki :)) lub Zarzęcin i okolice tam gdzie front niemiecki spierniczał przed ruskimi przez rzekę Pilicę, pełno tam różności. Części od pojazdów też tam jest trochę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major02 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 rzeźnik w przyszłą niedzielę pewnie się gdzieś ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Niestety robie na trzy zmiany (właśnie siedze w robocie) i w weekendy chyba ciężko będzie się zgrać.. planujemy wyjazd w srode do Sieradza albo Uniejowa ze wskazaniem na Uniejów - kawal drogi ale tereny konkretne:] W następny pon chłopaki coś mówili o Lubcu ale jeszcze nic pewnego. Jak ktoś jest chętny niech pisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 rzeżnik ale w tygodniu :((( sobota czy niedziela możmy sie umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 no dobra :)) jest piątek , ma ktoś ochote na niedzielną wycieczke ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Piątek,czy czwartek,sam nie wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 heheh po pitoliło mi się nieco :)) ale apel pozostaje otwarty :)) ma ktoś z łodzi ochotę się wybrać w niedziele ?? major02 będzie nas po krzakach prowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koło Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 hej, jestem z okolic Łódź - Olechów i z chęcią bym wyskoczył jutro czy w niedziele jak coś dajcie znać...ciekawych miejsc wokół miasta nie brakuje...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 koło odbierz meila :) albo odezwi si e do mnie na gadulcu 5286308 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 panowie :) ostatnia szansa :) chce się ktoś jutro ze mną zabrać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.