major02 0 Posted March 1, 2011 Ehh temat założyłem ale długo mnie tu nie było xD Hmm ktoś chętny na wspólny wypadzik?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted March 1, 2011 siemka major jesteś z Łodzi ?? chętnie bym się wybrał gdzieś w niedziele, ale niestety :(( nie mam pojazdu :(( żona po poprzednim sezonie za cholere mi samochodu nie da, a 2 w rodzinie nie mam :((, Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 1, 2011 sid30 ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, ja też szukam kogoś z autem bo sam nie wiem czy będę miał auto na weekend bo moja narzeczona studiuje, i jak weźmie mi auto żeby dojechać na uczelnie to trochę też będę miał lipnie;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted March 1, 2011 haj ludzie !! nie ma nikogo z łodzi z pojazdem ?? ja mam dwie wykrywki wiec jedna odstąpie na wyjazd :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 1, 2011 sid30 właśnie co do wykrywki xD to ja bym był chętny w razie W :)) bo jedną mi parę miesięcy temu niebiescy gwizdneli :)) xD a drugą właśnie zamówiłem i liczę że mi dojdzie do piątku, tylko taką nadzieją żyję :)) ja auto chyba będę miał bo moja coś mówiła że chyba nie jedzie w ten weekend na uczelnie jednak :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 1, 2011 Jak coś to moje gg:9882349 Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 1, 2011 A właśnie, puki pamiętam xD ktoś z was z Łódzkiego chodzi może po kamienicach, po strychach i szuka fantów??? Jak tak to wychodzi wam coś ciekawego??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
obert8 0 Posted March 2, 2011 ja w Łodzi )))))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 2, 2011 obert8 no i często ci wychodzą fanty po kamienicach??? i co przeważnie ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
obert8 0 Posted March 2, 2011 z racji zawodu laze po kamienicach wychodzi wszystko meble lampy bibeloty ksiazki gazety itp))))militaria tez Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted March 2, 2011 mnie się jeszcze z militarki nic ciekawego nie trafiło :( raz tylko ruska klamra :(major jak skombinuje pojazd na niedziele to moge ci smetka pozyczyć :)) ty chodzisz gdzies blizej po inowłodzu ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 2, 2011 Jeżeli chodzi o I wojnę i drobnice to okolice Tomaszowa i Inowłodza. Ja ogólnie pochodzę z Brzustowa, ale mieszkam na Tomaszowie, teren ludziom znany xD ale nie jest wcale przekopany jak co ni którzy twierdzą, mam jeszcze swoje dziewiczne miejsca na polach dziadka :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted March 2, 2011 bardzo lubie te tereny :) tam są naprawde piekne lasy :)) własnie kolega do mnie dzwonił zmotoryzowany wiec na 99,9% na niedziele tam zawitamy :) zapraszasz na poletka dziadka ? hehehhheheh Ostatnio przeszedłem na skuśke las od szosy do Brzustowa :)) te rzeczki mnie wykończyły :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
RESTY 0 Posted March 2, 2011 Obert kiedy ty na to wszystko czas znajdujesz?:OAle jak znajdziesz gdzieś jakieś rzeczy związane z reglamentacją(kartki, bony , talony ) to daj mi znać może się na coś pomieniamy ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 2, 2011 zapraszam xD można zawitać w kilka ciekawych miejsc;)) hmm a jak coś to o której byście byli na Tomaszowie?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 2, 2011 na priva wysłałem ci mój tel. jak by coś. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted March 2, 2011 10-11 :) w piatek zatelefonuje to sie zgadamy :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 2, 2011 ok, luzik, możecie być nawet wcześniej Quote Share this post Link to post Share on other sites
euvax 0 Posted March 2, 2011 Chętnie umówię się na wspólny wypad w teren w okolicy Sieradza. Tylko weekendy Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 5, 2011 sid30 no i jak przyjeżdżacie bo nie wiem jak ułożyć na jutro harmonogram dnia :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
plaster180 0 Posted March 5, 2011 witam panowie byłem dziś pod łowiczem na kilku poletkach i niestety gleba zamarznięta na kamień wytrzymałem pół godziny i do domu także przygotujcie sobie jakiś kilof do kucia ziemi pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 5, 2011 hmm ale w lasku jest gleba ok ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mazow 0 Posted March 5, 2011 W lasku również można się spotkać z kilkucentymetrową warstwą skamieliny mrozu.Kiedy okaże się, że lasek leży w depresji, szpadel nabiera dźwięku dzwonów.Pozdrawiam, Quote Share this post Link to post Share on other sites
agni3shka25 0 Posted March 6, 2011 Witam kolegów. Jestem z Pabianic jak by znalazło sie miejsce w aucie to jestem chetny na wspólny wypad. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted March 6, 2011 No dobra pany :> to kto w niedzielę przyszłą wpada do mnie na Tomaszów Maz. i skoczymy na poz. I i II wojenne:)) Quote Share this post Link to post Share on other sites