Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Tak jak w temacie. Na początek film Ostatni zrzut", akcja dzieje się w czasie IIWŚ, dokładniej podczas operacji Market Garden".Gaz 69 (rosyjski pojazd produkowany od 1952 roku) jako niemiaszek. Zdradza go zaokrąglona maska i charakterystyczne uchwyty dla przewróconego przedniego okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Zdjęcie prawdziwego" Gazika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Niemiecki wodolot grany przez...Antka (An-2, prod. od 1949) pozbawionego górnego płata i z dodatkowymi silnikami. Zwróćcie uwagę na kształt i ułożenie szyb kokpitu, ilość okien, kształt korpusu (?), ogona itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Zbliżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Prawdziwy An-2 -> http://www.aerospaceweb.org/question/history/production/an2.jpg (nie mogłem załadować...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 I uwaga, uwaga! Hit! Chyba nie trzeba pisać, co to za pojazd? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Foto nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Znane nam nie od dziś, ale też nie od czasów wojny, pióra wycieraczek z prostokątnymi wycięciami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 ...oraz charakterystyczne stopnie wiszące nad kołem ;-)Tak, ta ciężarówka to IFA L60 (W50) produkowana od 1965 roku. Nie wiedziałem, że w tamtych czasach była już tajnym projektem wojskowym :DNa tą chwilę brak kolejnych zdjęć. Zachęcam do wrzucania swoich ;-)PozdrawiamKevin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Byłbym zapomniał - IFA L60 w pokojowych" barwach i z oryginalnym grillem, bez kangura" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mjager Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Ifka wspaniałe auto. 20 lat na niej przejeździłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bormac Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Ten An-2 gra niemiecki wodnosamolot. Wodolot to rodzaj jednostki pływającej, a nie samolotu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kevin Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Czyli jednak dobrze przeczuwałem, że źle to nazwałem.Dzięki za sprostowanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Przypominają mi się Pantery" z Czterech Pancernych, tylko nie pamiętam z czego je zrobili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Z T-34.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkos345 Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 z JS też robili :) W 12 odcinku są takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.