fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 witam po dwóch latach chodzenia z proximą czas na przesiadkę na lepszą maszynę,i tutaj mam pytanko do forumowiczy,biorę pod uwagę dwie maszyny garretta 2500 lub x terra-705..jestem typowym drobnicowcem nie interesuje mnie grube żelastwo,więc proszę o poradę jaka wykrywka bedzie najlepsza??
fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 o x terce trochę już się naczytalem informacji,ale o garrecie nie wiem zbyt wiele,tylko tyle iż jest dużo droższy...proszę o opinie użytkowników tych zagranicznych maszynek...
Vorax Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Ja mam Gti.Jesli myslisz tylko o drobnym kolorku to moim zdaniem nie warto zamieniac na Gti-szkoda kasyPozdrawiam Vorax
fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 dzięki vorax tak też wywnioskowalem z opisów że gti jest dobry na grubszy metal...
Vorax Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Gti to kosiarka na drobnice i kosze nia mase kolorku szczegolnie na snajperce,natomiast oprocz tego siega tez duzo duzo glebiej na czym takze mi akurat bardzo zalezy.Jesli jednak nie chce Ci sie kopac gleboko i wolisz drobnice to moim zdaniem nie warto kupowac Gti. To tak jakbys Ferrrari jezdzil tylko na 1 i 2 biegu.Taka jest moja opinia.Poza tym Gti jest dosc ciezki i po co targac ciezki wykrywacz na powierzchowne fanty gdzie inna lzejsza i tansza wykrywka tez sobie z tym niezle poradzi.
fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 dzięki vorax dosyć już mam ciezkiej wykrywki,proxima jest fajną wykrywką ale ta waga i złe wyważenie moim zdaniem trochę odstrasza...
Vorax Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Rozumiem,Gti jest dobrze wywazony ale to ciezki wykrywacz.Jesli chcesz cos lzejszego to odradzam,terka dobra ale nie wiem jak z awaryjnoscia.Podobno to dosc wrazliwe wykrywki.
fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 no właśnie dużo się naczytałem o slabych mocowaniach sondy w x terra..ale poza tym ponoc niezły sprzęt dobry na drobnicę głębiej zalegającą..
VanWorden Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 fidzir - jedynym lekarstwem na słabe mocowanie" sondy jest zdrowy rozsądek, czyli jak wyczujesz opór podczas mocowania nowej sondy to przestajesz kręcić i tyle:)) X-Terr używam prawie pięć lat i ani razu nie mie miałem takiej usterki, tfu tfu;-) PozdrawiamVW
fidzir Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Napisano 3 Wrzesień 2010 vanworden dzieki za info jak co to będę delikatny pozdrawiam...
adek_ Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 mialem gti 2500 , przesiadlem sie na terke. Analizujac plusy i minusu każdego z tych wykrywaczy dla mnie korzystniej wypada terka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.