Skocz do zawartości

Teknetics Gamma 6000

Enders

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie.

Deltę 4000 posiadam dość długo, jednak chciałem ją wymienić na wykrywkę Gamma 6000. Co sądzicie o tym sprzęcie? Równie wytrzymały jak Delta? I czy ma lepsze osiągi od Delty? NA co go polecacie?(drobnica, militaria?)

Pozdrawiam!
Napisano
Zasięg większy o jakieś 4 cm na poj. monetę, ponadto posiada dostrajanie do gruntu, można więc stosować bez problemu większą i mniejszą cewkę. Ta sama konstrukcja co Delta 4000 i tak samo nadaje się na drobnicę.
  • 3 years later...
Napisano
jest może w Krakowie jakiś dobry człowiek, który urządziłby mi małą demonstracje? Stawiam jakąś flaszeczkę :)

Jestem zainteresowany kupnem ale muszę wypróbować, bo przykrym rozczarowaniu z Ace 350....
Napisano
ja też się dołączę do pytania kolegi ancovera?
A co do twojego pytania to Gamma jest mało spotykana bo w bliskim przedziale cenowym jest Omega która ma jeszcze pomiar tlenków żelaza, ostatnio Gamma na alle... była za 1300pln.
Tak bez przekonania o tym zwiększonym zasięgu o 4cm bo sonda ta sama technologia seri greckiej też tylko Gamma ma balans gruntu.
  • 2 weeks later...
Napisano
o żalach związanych z garrettem 350 pisałem w innym wątku:

http://odkrywca.pl/co-jest-nie-tak-z-garrettem-350-euroace-,724893.html#724893

chodzi mi o wykrywacz, który rozróżniałby kapsel od piwa, kulke szrapnelową lub zawleczke puszki od monety. Bo Garrett EuroAce 350 tego nie potrafi...
Napisano
To ja też chce się dowiedzieć o takim cudzie, które kapsel od piwa odrzuci jako śmiec....
O różdżkach magicznych proszę nie informować:)
Napisano
http://metaloshukach.com.ua/metaloshukachi_img/metaloshukachi_garrett/metaloshukach_garrett_ace_250_10.jpg

tu jest zdjęcie takiego cudu - to Garrett 250.

On pokazuje kapsle od piwa zaraz po gwożdziach, potem mały ołów, zawleczki od puszek i dopiero srebro i miedź. Szukanie jest przyjemniejsze ale ile rzeczy się pomija??
Napisano
Zamierzam kupic Rutusika Argo v.3
bassista (1553 / 112)
2013-11-15 21:32:42

Poszukaj sobie tego fragmentu w tym temacie o identyfikacji to zrozumiesz z czego my się uśmiechamy.
w skrócie: najlepszą identyfikację jaką wymyślił rodzaj ludzki to... łopata:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie