Merdoc Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 witam znalazłem na strychu stare książki dokładnie 22 są to książki niemieckie datowanie od 1910r do 1943r taki przedział są pisane gotykiem czy mogę wstawić foty w sprawie identyfikacji czy książki to nie te forum
Merdoc Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 witam znalazłem na strychu stare książki dokładnie 22 są to książki niemieckie datowanie od 1910r do 1943r taki przedział są pisane gotykiem czy mogę wstawić foty w sprawie identyfikacji czy książki to nie te forum
Merdoc Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 to ok wklejam foty na razie pięciu książek bo muszę resztę wyczyścić proszę przetłumaczenie tytułu oraz datowanie danej książki pozdrawiam
K.u.K. Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 no to ja zacznepierwsza to Burmistrzowie Toruniakolejna to coś w rodzaju Pod matczyną reką"następna to Buddenbrookowie, upadek rodziny, niedawno powstał film na podstawie tej powieściwszystkie oceniam na początek XXw
Pytanie
Merdoc
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.