Skocz do zawartości

Moneta

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
my nie zaśmiecamy forum Total jak byś nie zauważył,więc nie ma za co nas odznaczyć... jak możesz kolego to przepisz tu napisy z tej monety bo z tego zdjęcia to nic Ci nie powiem...
Napisano
Krank uważasz że moja obecność na tym forum zaczęła się 2dni temu, a wypowiedzi argumentuję jedną sytuacją ?

Czytasz czasem co piszesz?

pozdro.
Napisano
cały czas czytam co piszę,widzę że ty nie dokładnie,jak jest dobry wątek i wiem o co chodzi to staram się pomóc jak najlepiej,a jak wątek jest w takim stanie jak ten to upominam tego który go założył i wcale przy tym nie muszę być modem bo jestem w pełni prawnym użytkownikiem tego forum i też nie od 2 dni i nie muszę kozaczyć że zaraz odznaczę,bo nie pisałem o dyrdymałach i o d..... Marynie tylko o tym żeby poczytał regulamin i dodawał fotki na serwer odkrywcy,więc nie wiem do czego pijesz total?
Napisano
piję do tego że od upominania i spraw techniczno-merytorycznych jest moderacja, a ambicję lepiej przekładać na drążenie wiedzy i naukę, aniżeli na wytykanie innym popełnionych błędów..

EOT - z żalami/skargami/prośbami - zapraszam na priv.

D.
Napisano
ja nie wytykam błędów tylko piszę koledze co musi zrobić,skoro sam psuje wątek to jak mam mu pomóc? wcale nie mam żalów skarg i tym podobnych do Ciebie,ale nie lubię jak robię wszystko zgodnie z normami,próbuję komuś pomóc a ktoś straszy orderami...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie